Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Négy gödöllői atlétalány indulhat a budapesti világbajnokságon

2023-08-08 10:52:09

Augusztus 8-án nyilvánosságra hozták, hogy kik képviselik hazánkat az augusztus 19-én kezdődő budapesti atlétikai világbajnokságon.  A 63 indulóból 32 fő szerzett indulási jogot a kvalifikációs lista alapján, a rendező ország jogán pedig 31 megfelelő tudásszinttel rendelkező atlétát nevezhetett a szövetség.

Az utóbbiak táborát erősíti a MATE-Gödöllői EAC négy sprintere, Nádházy Evelin, Simon Virág, Sulyán Alexa és Kriszt Sarolta. Körmendy Katalin tanítványai közül Evelint, Virágot és Sacit a 4x400 méteres váltószámra nevezték, míg Alexa – a 200 méteres egyéni részvétel mellett – a 4x100 méteres nemzeti stafétát erősítheti a vadonatúj fővárosi atlétikai központ rekortánján.

A hosszabb váltószám előfutamait augusztus 26-án, szombaton 19.55 órától rendezik meg, az egykörös staféták tagjai pedig augusztus 25-én, pénteken 20 órától kezdik meg a versenyzést. A 200 méteres női síkfutás előfutamait augusztus 23-án, szerdán 12.05 órától követhetjük figyelemmel.

További, a budapesti világbajnoksághoz kapcsolódó hír, hogy Gödöllőn végzi a felkészülés utolsó fázisát több neves külföldi atléta, köztük a mintegy 40 főből álló indiai válogatott is.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online