Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Rendészeti szakos végzős diákok ellenőriztek Gödöllőn a nagy melegben

2023-07-12 15:13:16

Ezen a héten 35 órás szakmai gyakorlatukat töltik a Gödöllői Rendőrkapitányságon a Váci Szakképzési Centrumhoz tartozó gödöllői Madách Imre Technikum és Szakképző Iskola rendészeti és közszolgálatos szakot végző diákjai töltik.  A leendő „utódoknak” minden szakterület (közlekedésrendészet, bűnügy, közrendvédelem) életébe lesz lehetőségük beleszagolni az egy hét alatt.
A július 11-i hőségben bűnmegelőzési feladatuk volt a végzősöknek: a város forgalmas helyein (Patak tér, Szent János utca, bevásárlóközpont) cirkálva azt ellenőrizték, nem felejtett-e parkoló autójában valaki kisgyereket, állatot, vagy egyéb, a forróság miatt veszélyessé váló tárgyat, eszközt. Szerencsére, nem találtak felelőtlen kocsitulajt – olvasható a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság közösségi oldalán.

A napjainkban tartó és a nyári hónapokban várhatón még többször is visszatérő kánikula kedvezőtlen következményeivel kapcsolatosan a police.hu oldalon található egy videó, amin Rákóczi Feri nem hétköznapi módon mutatja meg, hogyan forrósodik fel egy napon hagyott gépkocsi.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online