Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A gödöllői kapitányságon indult eljárás az erdőkertesi templom „szarkája” ellen

2023-03-02 18:14:11

A veresegyházi rendőröket riasztották Erdőkertesre, a helyi templomhoz február 26-án, a délutáni órákban. A templomépület alagsori ablakát ismeretlen személy kifeszítette, egyik alkalommal két laptoppal, míg másnap egy szintetizátorral bátorkodott távozni.

A rendőrök minden követ megmozgattak, és pár óra alatt azonosították, ki lehetett a tettes. A 18 éves helybéli D. Józsefért a bejelentés napján indultak, otthonában megbilincselték és előállították. Mielőtt az ügy végére pont került, kiderült, hogy a fiatal már korábban is „tiszteletét tette” a templomban, akkor egy számítógépet vitt el. A rendőrök a lopott értékeket egytől-egyig megtalálták és lefoglalták, azóta a használati eszközök visszakerültek eredeti helyükre.

A férfi kihallgatásán mindhárom lopást beismerte, tettére egyértelmű magyarázattal nem szolgált. Megbánást tanúsított és ígérte: „soha többet nem fogok ilyet csinálni.”
Vele szemben a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást. Forrás: police.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online