Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Konferenciák kiváló helyszíne egy vidéki szálloda

2022-12-13 16:18:37

Aki jártas az üzleti életben, az pontosan tudja, hogy ebben a világban mennyire fontosak a személyes kapcsolatok, az élő benyomások, valamint az, hogy az eredményeket, tapasztalatokat, új információkat megoszthassák egymással egy-egy terület képviselői.

Luxusszálloda rendezvénytermekkel
Egy-egy ilyen üzleti összejövetelnek, konferenciának, megbeszélésnek vagy bemutatónak tökéletes helyszínt tud biztosítani a hévízi Hotel Európa Fit****superior, mely különböző méretű, de minden esetben reprezentatív termekkel áll a megrendelők rendelkezésére.

A szálloda bankett részlege úgy lett kialakítva, hogy a legmagasabb igényeknek is megfelelő elegáns enteriőrrel, pazar technikai háttérrel, magasan képzett személyzettel szolgálja ki azon megrendelőit, akik egy csodálatos fekvésű, magas szintű szolgáltatásokat nyújtó szállodában látnák vendégül üzletfeleiket.

A termek kialakításánál az elegancia és a praktikum is kiemelt figyelmet kapott, így a harmonikus színösszeállítás, a természetes és mesterséges megvilágítás összhangja teremti meg a hátteret ahhoz, hogy kellemes környezetben lehessen kivitelezni a legkülönbözőbb rendezvényeket.

A profi hangtechnika elengedhetetlen
A praktikumot a telepített technikai berendezések képviselik, melyek közé ugyanúgy tartozik a hangosításhoz nélkülözhetetlen hangtechnika, mint a professzionális vetítéseket lehetővé tevő videó- és konferenciatechnika. A technikai eszközök diszkréten beépítve lettek kialakítva, így semmi sem töri meg a termek harmonikus kialakítását.

Nagyobb létszámú rendezvényekre is alkalmas a Balance Room rendezvényterem, amely nagyszerű helyszínt biztosíthat üzleti ebédek, vacsorák vagy állófogadások részére is. Kisebb volumenű rendezvények, meetingek, workshopok részére pedig a Visual Room terem lehet a tökéletes választás, ahol előadások vagy bemutatók is nagyszerűen lebonyolíthatók.

Svédasztalos kiszolgálásra is lehetőség van egy magas szinten kialakított külön helyiség formájában. Két program között itt egy kávészünet vagy gyors fogás elfogyasztása is élményszámba megy, köszönhetően a hely eleganciájának, otthonosságának.


FitKitchen főzőiskola

A termek természetesen egyéb baráti vagy családi társaságok számára is elérhetők, csapatépítő program számára pedig a közelmúltban átadott FitKitchen élménykonyha szolgál egészen nagyszerű helyszínül. Itt különböző tematikájú élményfőzések kivitelezésére van mód a luxusszinten kialakított konyhában. Egy ilyen közös szórakozás garantáltan életre szóló élményt jelent minden résztvevő számára, egyben összekovácsolja a munkahelyi kollektívát is.

A résztvevők az exkluzív termeken túl a Hotel Európa Fit****superior magas szintű egyéb szolgáltatásaival is megismerkedhetnek, hiszen a wellnessrészleg vagy a gasztronómiai élvezetek is garantáltan feledhetetlenné tudják tenni az itt töltött napokat. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online