Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: cserék góljaival fordított a Gödöllői SK Bugyiban

2022-09-04 19:04:50

Három héttel a két csapat bajnoki ütközete előtt a riválisok megmérkőztek a Pest Megyei Szuperkupa döntőjében, ahol városunk tizenegye kiütéses, 5-1 arányú diadallal hódította el a díszes serleget. A szeptember első vasárnapján lezajlott összecsapás arra is választ adott, hogy az újonc Bugyi SE gárdája hazai környezetben képes lesz-e meggátolni a címvédő gödöllőiek újabb sikerét.

Az első félidőben ehhez a „mázlit” is segítségül hívták a házigazdák, akik képesek voltak kibekkelni a kapujukra nehezedő gödöllői nyomást. Mi több, két esetben a kapufa is velük volt, így gól nélküli döntetlennel térhettek szünetre a riválisok.
A fordulást követően egy ideig még várni kellett a labdarúgásban is a legfontosabb örömforrásnak tekinthető gólra. A játék összképe alapján némi meglepetésre ezt az 56. percben – Czili Dávid révén – a házigazdák érték el, komoly feladat elé állítva a GSK gárdájának tagjait. Szerencsére, a 72. percben a csereként beállt Dolhai Gergő, majd pár perccel később az ugyancsak a kispadon kezdett Richter Tamás életerős lövése után utat talált a bőrgolyó a hazai kapuba, ezáltal a látottak alapján teljesen megérdemelt vendégsikerrel zárult az összecsapás.

Szeptember 7-én, szerdán a Gödöllői SK csapata bekapcsolódik a Pest Megyei Kupa 2022/2023-as évadjának küzdelemsorozatába. A 2. fordulóban (legjobb 32 közé jutás) a Pest megyei II. osztály Északi-csoportjában szereplő Kistarcsai VSC otthonába látogat Győri Zoltán társulata. A találkozó 16.30 órakor kezdődik. Döntetlen esetén büntetőkkel dől el a továbbjutás sorsa. A továbbjutó a Szada – Csömör párharc győztesével találkozik a 3., szeptember 14-én esedékes fordulóban.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 3. forduló:                                                                         
Bugyi OBO-SE – Gödöllői SK 1-2
(0-0)
Gödöllői gólszerzők: Dolhai Gergő, Richter Tamás.
A Gödöllői SK csapata 6 ponttal, 6-3-as gólkülönbséggel a tabella 3. helyén áll a Pest megyei I. osztályú bajnokságban. Következik: Gödöllői SK – VSK Tököl szeptember 10., szombat 16.30 óra, Szűcs Lajos sportcentrum.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online