Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: mire gondolhatott a gödöllői tréner a Dunaharaszti elleni csúcsrangadó előtt?

2022-05-24 14:23:54

Azzal, hogy a Pest megyei I. osztályú bajnokság 2021/2022-es idénye utolsó előtti fordulójában az első helyért még harcban lévő Gödöllői SK és riválisa, a Dunaharaszti MTK csapata egyaránt diadalmaskodott, nyilvánvalóvá vált, hogy a két együttes május 28-án, szombaton 17 órától aranycsatát vív a Dunaharaszti otthonában. Városunk tizenegye úgy utazhat a sorsdöntő rangadóra, hogy a három lehetséges eredményből kettő (győzelem és döntetlen) is kedvező a már így is fantasztikus bajnoki szezonja megkoronázásához.

Beharangozónkat normál esetben itt lezárhatnánk, de Győri Zoltán vezetőedző CSO-KI Sport elleni siker után tett nyilatkozatának sorai között olvasva, akár kételyek is felmerülhetnek arra vonatkozóan, hogy a Pest megyei bajnoki cím a fair play írott és íratlan szabályai között dől majd el.

A GSK trénere – miközben kifejezte büszkeségét, megköszönte mindenki munkáját és a szurkolótábort istenkirálynak titulálta – a következőket mondta a szakosztály közösségi oldalának:
- Tisztességesen, önerőből jutottunk el idáig. Becsületes munkát végzett mindenki a klubnál, ami a mai világban sok embernek furcsán hangzik és talán nem is értenék adott esetben, hogy miről beszélek. Minket nem lehetett megvásárolni, és mi sem vásároltunk meg senkit az eredmény érdekében, a mi becsületünk nem eladó. Nekünk csak annyira futotta, hogy végig bíztunk magunkban és a képességeinkben, ami ezután is így lesz. Hétről hétre kőkeményen felkészültünk az aktuális bajnokira, aminek ebben az évben az lett az eredménye, hogy az utolsó fordulóban a bajnoki címért lépünk pályára, amire 30 éve nem volt példa Gödöllőn. Óriási erő lakozik ebben a kis közösségben, egy nagyon szerethető, igazi csapattá alakultunk az elmúlt egy évben – fogalmazott „beszédesen” Győri Zoltán.


A fenti szavak tükrében is érdemes lesz majd megtekinteni a május 28-i csúcsmeccset, amire a Gödöllői SK szurkolói buszt indít. Indulás május 28-án, szombaton 15 órakor a Táncsics Mihály úti Szűcs Lajos Sportcentrumból. Várható visszaérkezés Gödöllőre 21 és 21.30 óra között.
A buszon hozzávetőlegesen 40 főnek tudnak helyet biztosítani, így a jelentkezések beérkezésének sorrendjében töltik fel a helyeket. Jelentkezési határidő május 27., péntek 12 óra. Az elfogadott jelentkezésekről értesítést küldenek.
Jelentkezési lehetőség itt!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online