Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda: bronzérmes lett a Gödöllői RC U13-as lány csapata

2022-05-09 07:59:26

Május 7-én és 8-án a Vasas Folyondár utcai csarnokában rendezték meg az U13-as (mini) lányok számára kiírt országos röplabda-bajnokság döntőjét. A nyolc résztvevő csapat két négyes csoportban játszott az első napon. A Gödöllői RC – Horváth Kristóf (balra) és Sándor István (jobbra) szakmai irányításával készülő – együttese az előcsatározások során 3-0 arányban nyert a Sümeg ellen, majd 2-1-re győzött a Vasas Kék formációjával szemben, viszont alulmaradt a Vasas Piros társulata ellen (0-3). Az eredmények alapján városunk fiataljai csoportmásodikként bejutottak az elődöntőbe, ahol 2-1 arányban elvéreztek a Nyíregyházával szemben.
A 3. helyért lezajlott mérkőzésen a Békéscsaba volt a rivális: a gödöllői lányok a döntő játszmát 25-20 arányban nyerve, 2-1 arányban diadalmaskodtak, és bronzérmesek lettek.


A sikerkovácsok névsora: Bosch Rebeka, Czigelédi Szonja, Dezső Zille, Lábiscsák Lola, Mayer Hanna, Mihály Boglárka, Schmidt Katalin, Szalay Szonja, Vas Tamara.

A Gödöllői RC serdülő-csapata (U17) május 13-15. között Békéscsabán, míg a juniorok (U21) június 4-6. között az UTE csarnokában játszanak a hatos döntőkben.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online