Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: nulla-egy után négyet vágott a Gödöllő Tökölön

2022-04-02 18:32:15

Több győzelmének köszönhetően vezeti a Pest megyei elitbajnokság tabelláját a gödöllői csapat, azonban, hogy ezt a pozíciót megőrizze, a nyerési kényszer folyamatos terhe alatt kell játszaniuk a fiúknak. Kilenc fordulóval a bajnoki szezon vége előtt ez nem ígérkezik sétagaloppnak.

Az egyelőre álomszerűnek tekinthető bajnoki cím felé történő menetelés újabb állomása Tökölön volt, ahol a hazai pályán szinte minden riválisára veszélyes (10 meccsből hat győzelem, egy döntetlen, három vereség) vendéglátók felülmúlása szerepelt a tervben.
Az első félidőben nem csak a bunkerfocira berendezkedett hazai gárdával, hanem a játéktér talajának erősen kifogásolható minőségével is meg kellett küzdenie a fölényben játszó gödöllői alakulatnak. Egy meg nem adott vendégtalálat, majd Tóth-Ilkó Áron kihagyott büntetője miatt gól nélkül zárult az első 45 perc.

Tovább borzolta a gödöllői kedélyeket, hogy a második félidő elején a tököliek vezetéshez jutottak. Ezt követően mintegy 20 percet kellett várni, hogy Mudroch Mendel szabadrúgásból egyenlítsen, majd a 71. percben Barabás Ádám hosszúsarkos gólja a gödöllői fordítást jelentette. Szerencsére, városunk tizenegyének tagjai nem ültek rá az eredményre, ezáltal a 80. percben Reznek Donát, a lefújás előtti utolsó momentumként pedig Nagy Barnabás egy-egy fejesgóljával lett teljes a megérdemelt GSK-siker.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 22. forduló:
VSK Tököl – Gödöllői SK 1-4
(0-0)
Gödöllői gólszerzők: Mudroch Mendel, Barabás Ádám, Reznek Donát, Nagy Barnabás.
A Gödöllői SK csapata 50 ponttal, 60-19-es gólkülönbséggel – több győzelmének köszönhetően – a tabella 1. helyén áll a Pest megyei I. osztályú bajnokságban. Következik: Gödöllői SK – Pereg SE április 9., szombat 16 óra, Szűcs Lajos sportcentrum.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online