Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Diákolimpia, megyei döntő: több számban is jeleskedtek a gödöllői úszószakosztály versenyzői

2022-01-30 10:48:28

Január 29-én, Százhalombattán rendezték meg a Pest Megyei Úszó Diákolimpia döntőit. A versenyen megmérettették magukat a városunkban működő MATE-Gödöllői EAC úszószakosztály versenyzői is.

A IV. korcsoportban (7-8. osztály) versenyző Ombódi Réka 100 méteres hátúszásban a 3. helyen végzett, a Török Ignác Gimnázium 4x50 méteres lány gyorsúszó váltócsapatának tagjaként pedig aranyérmet szerzett és továbbjutott az országos döntőbe. Zábrádi Péter a Premontrei Gimnázium 4x50 méteres fiú gyorsváltócsapatának tagjaként ezüstérmes lett.

Az V-VI. korcsoportos (9-12 évfolyam) lányok versenyében Házy Zsófia 100 méteres gyorsúszásban, Pintér Petra 100 méter háton ért célba a 3. helyen. A fiúk mezőnyében Kökény Roland 100 méter háton 2., Ercsi Csongor ugyanezen a távon 1. helyezést ért el, és teljesítményével továbbjutott a márciusban, Debrecenben lezajló országos döntőbe, mindemellett 100 méteres mellúszásban bronzérmet szerzett.
Csiki Ádám a Premontrei Gimnázium 4x50 méteres gyorsúszó váltócsapatával a dobogó harmadik fokára állhatott fel. A versenyzők felkészítője, edzője: Mácsár Gyula.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online