Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda: könnyed gödöllői siker a sereghajtó Jászberény ellen

2021-02-20 18:09:45

NB I. Liga, alapszakasz, 13. forduló:
Gödöllői RC – Jászberény Volleyball Team 3-0
(13, 16, 12)

A Budaörs elleni 3-1 arányú vereséget követően a gödöllői hatos egy könnyebbnek ígérkező riválist, a sereghajtó Jászberény együttesét fogadta az újpesti Tungsram-csarnokban. A nézők nélkül lezajlott összecsapás egyértelmű esélyese a hazai társulat volt. Kellett is a „kötelező” három pont Szalay Attila alakulatának, hogy közelebb kerüljön a felsőházi rájátszásba (top 3 csapat) jutáshoz.

Győzelmi kényszere tudatában az első játszmát szűk 20 perc alatt kipipálta a gödöllői társulat. A második szett első felében nagyobb ellenállást tanúsított a lelkes jászberényi csapat, azonban nem forgott veszélyben a pontosabban játszó és nagyobb ütőerőt képviselő hazai formáció újabb részsikere. A gödöllőiek fölénye a harmadik felvonásra is kitartott, ezáltal – az előzetes várakozásnak megfelelően – magabiztos diadallal szerezte meg a három pontot a Szalay-csapat, amelynek a következő, Derecske elleni mérkőzésen egy 2 pontot érő ötszettes győzelem is elég ahhoz, hogy tagja legyen a felsőházi rájátszás mezőnyének.

Tíz mérkőzés alapján a Gödöllői RC csapata 20 ponttal, 24-13-as szett- és 834-661-es pontaránnyal az NB I. Liga alapszakasz-táblázatának 3. helyét foglalja el. A mérkőzés statisztikája ide kattintva böngészhető. Következik: Gödöllői RC – Debreceni SZC-Eötvös DSE Derecske február 27., szombat 17 óra, Tungsram-csarnok (Budapest, Megyeri út). ZÁRTKAPUS!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online