Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Csányi Sándor lett a gödöllői egyetemet fenntartó alapítvány kuratóriumának elnöke

2021-01-04 10:41:36

Január 4-én dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter kinevezte a gödöllői központú egyetemet február 1-jétől fenntartó Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemért Alapítvány kuratóriumának tagjait.
Az alapítvány kuratóriumának elnöke dr. Csányi Sándor közgazdász, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója Tagjai: dr. Nagy István agrármérnök, agrárminiszter, Prof. Dr. Bedő Zoltán, az MTA rendes tagja, Prof. Dr. Horn Péter Rector emeritus, az MTA rendes tagja és Lázár János, országgyűlési képviselő, Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt-ért felelős kormánybiztos.

A szaktárca honlapján megjelentek szerint a korábbi Szent István Egyetem a következő hónap első napjától a hatékonyabb és magasabb színvonalú felsőoktatás érdekében alapítványi fenntartásban működik tovább. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium felkérése alapján a magyar agrárium felemelése iránt elkötelezett, jelentős szakmai, üzleti-vezetői és politikai tapasztalatukkal a meglévő akadémiai tudást gazdagítani képes személyek dolgoznak majd a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemért Alapítvány kuratóriumában. Az öttagú testület elsődleges feladata az intézmény hosszú távú célokat szem előtt tartó, folyamatos fejlődésének segítése, a korszerű és versenyképes képzés és kutatás feltételeinek megteremtése.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online