Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Időpontfoglalás kell a kormányhivatali és NAV-os ügyintézéshez

2020-11-12 12:58:32

November 11-étől csak időpontfoglalással fogadják az ügyfeleket a kormányhivatali ügyfélszolgálatok: aki teheti, online intézze hivatali ügyeit! Időpontfoglalásra – többek között – ezen az elérhetőségen, illetve a 1818 ingyenesen hívható telefonszámon van lehetőség. Az interneten elérhető Központi Időpontfoglaló Alkalmazásban az ügyfelek ügyfélkapu regisztráció nélkül is foglalhatnak időpontot. Ez alól kivételt képeznek a gépjármű ügyintézéssel kapcsolatos ügykörök.

Az ügyintézők és ügyfelek biztonsága érdekében továbbra is kizárólag szájat és orrot takaró maszkban szabad tartózkodni az ügyfélszolgálatokon.

Az elkészült okmányok személyes átvételére november 11-ét követően nem lesz lehetőség, azokat postai úton, levélküldemény formájában kézbesíti a kormányhivatal. A 2020. március. 11. és június 18. közötti veszélyhelyzet alatt lejárt okmányok változatlanul 2020. december 15-ig érvényesek, ezért arra kérik az ügyfeleket, hogy éljenek az előzetes időpontfoglalás lehetőségével – olvasható a kormányhivatal.hu oldalon.

A témába vág, hogy a Kormányablakokban működő NAV-ablakokban 2020. november 12-től a személyes ügyintézéshez előzetes időpontfoglalásra van szükség.  A Kormányablakokban NAV ügyintézésekhez időpontot ezen a felületen foglalhatnak az érintettek.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Pest Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében arról tájékoztatott, hogy a veszélyhelyzet ideje alatt a gyors és rugalmas ügyintézéshez célszerű a NAV elektronikus szolgáltatásait használni. Az e-ügyintézésről a NAV honlapján a 32. számú, a telefonos ügyintézésről pedig a 33. számú információs füzetben olvasható további információ.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online