Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Egy év elteltével sincs lezárt eljárás a gödöllői plakátrongálási ügyben

2020-10-15 10:56:30

Tavaly október 7-én, az önkormányzati választási kampány hajrájában – a gödöllői Fidesz-szervezet nevében rendőrségi feljelentés született a Lokálpatrióta Klub választási plakátjainak tiltott önkényuralmi jelképpel való megrongálása miatt.

A feljelentést követő napokban a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályának munkatársa arról tájékoztatott, hogy a Gödöllői Rendőrkapitányság önkényuralmi jelkép használata vétség gyanúja miatt indított eljárást az ügyben. Túlmenően, az esettel kapcsolatban a rendőrök vizsgálják, hogy további bűncselekmény megvalósult-e.

Idén januárban arról érdeklődtünk: történt-e érdemi fejlemény az ügyben elrendelt nyomozás során? Megtudtuk, hogy a szóban forgó üggyel összefüggésben a Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rongálás elkövetése miatt folytat büntetőeljárást, valamint vizsgálja, hogy további bűncselekmény megvalósult-e.

Érdeklődésünket június közepén megismételtük. A választ ezúttal is a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője adta meg, ezt írta:
Megkeresésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy az Ön által említett ügyben a Dunakeszi Rendőrkapitányság önkényuralmi jelkép használata vétségének megalapozott gyanúja miatt egy fiatalkorú fiúval szemben folytat büntetőeljárást.

Négy hónap elteltével, október 12-én a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság illetékesétől ismét megkíséreltük megtudni a legfrissebb fejleményeket az ügyben. Válaszként ezzel kellett beérnünk:
Megkeresésére válaszolva tájékoztatom, hogy az Ön által jelzett ügyben az eljárás jelenleg is folyamatban van, arról bővebb tájékoztatást egyelőre nem áll módunkban adni.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online