Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szűkül a kör a gödöllői plakátrongálás ügyében

2020-06-17 10:33:43

A történet szálai tavaly októberre nyúlnak vissza, amikor – az önkormányzati választási kampány hajrájában – a gödöllői Fidesz-szervezet nevében rendőrségi feljelentés született a Lokálpatrióta Klub választási plakátjainak tiltott önkényuralmi jelképpel való megrongálása miatt.

A feljelentés kapcsán a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályának munkatársa akkoriban arról tájékoztatott, hogy a Gödöllői Rendőrkapitányság önkényuralmi jelkép használata vétség gyanúja miatt indított eljárást az ügyben. Túlmenően, az esettel kapcsolatban a rendőrök vizsgálják, hogy további bűncselekmény megvalósult-e.

Három hónap elteltével, idén januárban érdeklődtünk: történt-e érdemi fejlemény az ügyben elrendelt nyomozás során? A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője a következő sorokat juttatta el szerkesztőségünknek:
A jelzett üggyel összefüggésben a Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rongálás elkövetése miatt folytat büntetőeljárást, valamint vizsgálja, hogy további bűncselekmény megvalósult-e. A folyamatban lévő nyomozásról egyéb információt nem áll módunkban adni.

Érdeklődésünket a napokban megismételtük. A választ ezúttal is a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője adta meg, a kommunikációs osztály megbízott vezető-helyettese ezt írta:
Megkeresésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy az Ön által említett ügyben a Dunakeszi Rendőrkapitányság önkényuralmi jelkép használata vétségének megalapozott gyanúja miatt egy fiatalkorú fiúval szemben folytat büntetőeljárást.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online