Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Feljelentést tett a Fidesz a Gödöllői Lokálpatrióta Klub plakátjainak megrongálása miatt

2019-10-07 16:46:56

A mai napon rendőrségi feljelentést tettünk a Lokálpatrióta Klub plakátjainak tiltott önkényuralmi jelképpel való hétvégi megrongálása miatt. Feljelentésünkben érintettük azt, hogy a közösségi médiában többen a Fidesz-KDNP-vel hozták összefüggésbe a rongálást.
A rágalmazásokat ezúton is visszautasítjuk és felszólítjuk cselekmények elkövetőit, hogy a rágalmazó, sugalmazó és becsületsértő, közösség ellen izgató cselekményektől tartózkodjanak!
A rendőrségi nyomozás során a térfigyelő kamerák által rögzített bizonyítékok felhasználásra kerülnek, az elkövető, elkövetők személye beazonosítható lesz.
Meggyőződésünk, hogy az elkövető, elkövetők célja a Fidesz-KDNP lejáratása, az áldozati szerep megteremtése a Lokálpatrióta Klub és jelöltjei irányába.
A Fidesz-KDNP támogatásával induló jelöltek Gémesi György magánéletével nem foglalkoztak, és a továbbiakban sem fognak.
Továbbra is messzemenőkig elhatárolódunk a plakátrongálásoktól, érjen az bárkit is. Elítéljük a tiltott önkényuralmi jelképek ábrázolását és a megbélyegzést – olvasható a Fidesz helyi szervezetének közösségi oldalán.

Érdeklődésünkre a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályának munkatársa megerősítette, hogy a Gödöllői Rendőrkapitányság önkényuralmi jelkép használata vétség gyanúja miatt indított eljárást az ügyben. Túlmenően, az esettel kapcsolatban a rendőrök vizsgálják, hogy további bűncselekmény megvalósult-e.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online