Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A dunakeszi rendőrök nyomoznak a gödöllői plakátrongálás ügyében

2020-01-14 16:53:36

Amint arról annak idején hírportálunk is beszámolt, a gödöllői Fidesz-szervezet nevében rendőrségi feljelentés született a Lokálpatrióta Klub választási plakátjainak tiltott önkényuralmi jelképpel történt megrongálása miatt.

Az értesülést tavaly október elején a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályának munkatársa megerősítette, mondván: a Gödöllői Rendőrkapitányság önkényuralmi jelkép használata vétség gyanúja miatt indított eljárást az ügyben. Túlmenően, az esettel kapcsolatban a rendőrök vizsgálják, hogy további bűncselekmény megvalósult-e.

Három hónap elteltével érdeklődtünk: történt-e érdemi fejlemény az ügyben elrendelt nyomozás során? A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője a következő sorokat juttatta el szerkesztőségünknek:
A jelzett üggyel összefüggésben a Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rongálás elkövetése miatt folytat büntetőeljárást, valamint vizsgálja, hogy további bűncselekmény megvalósult-e. A folyamatban lévő nyomozásról egyéb információt nem áll módunkban adni.


Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online