Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Strandröplabda: ezüstéremig jutott az U22-eseknél a 17 éves gödöllői tehetség, Vecsey Fanni

2020-08-13 18:44:02

Augusztus harmadik hétvégéjén, valamint az azt megelőző napokban Csepel számít a honi strandröplabdázás első számú központjának. A csütörtöki nap az U22-es korosztályhoz tartozó játékosoké volt, akik az országos bajnoki címért és a további helyezések eldöntéséért léptek homokra. A nemenként 12-12 formációt soraiban tudó főtábla indulói között több, részben vagy teljesen gödöllői párosért is szoríthattunk.

Női vonalon a két héttel ezelőtt U18-as bajnoki címet szerzett Vecsey Fanni és Gubik Hanna (Beach Sport SE) alkotta kettős, a Stollár Szonja, Horváth Dóra (Kispest SE), a Kristóf Dóra, Sótonyi Lili (UTE), a Bútor Anna, Szabó Anna, valamint a Ratkai Panna, Sorompó Kinga duó szállt harcba. A fiúknál a végül 9. helyen végzett Szabó György és Wirnhardt Bence párosa volt a Karádi Zoltán által vezetett gödöllői szakosztály képviselője.


A csoportmeccsek után Vecsey Fanniék közvetlenül a legjobb nyolc közé jutották, Stollárék és az „Annák” pedig a keresztjátékot követően lettek negyeddöntősök. Ezt követően az alábbi, gödöllői érdekeltségű eredmények születtek:

Negyeddöntő
Vecsey, Gubik – Bútor, Szabó 2-0
Stollár, Horváth – Divényi, Réthelyi (Kispest SE) 0-2

Elődöntő

Vecsey, Gubik – Divényi, Réthelyi (Kispest SE) 2-1

Döntő
Vecsey, Gubik – Vasvári Eszter, Vasvári Zsófi (SRSE) 1-2

A végletekig kiélezett döntő elvesztése miatt „csak” ezüstérmet érő eredményhez hozzátartozik az a cseppet sem mellékes körülmény, hogy Gubik János tanítványai közül Vecsey Fanni (képen) júliusban töltötte be a 17. életévét, partnere, Gubik Hanna pedig márciusban volt 16 éves. Fotó: Müller Zoltán


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online