Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nincs veszélyben a hulladékszállítási feladatellátás Gödöllőn (sem)

2020-03-19 18:42:36

Honlapján március 18-i dátummal közzétett közleményben nyugtatta meg az aggódó ügyfeleket a Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. vezetése, mondván: a rendkívüli, veszélyhelyzeti körülmények ellenére is eleget tesznek a jogszabályok által előírt hulladékszállítási feladatuknak a szolgáltatási területükhöz tartozó összes településen, így Gödöllőn is.

Hozzátették, az extrém helyzetben számítanak a szolgáltatást igénybe vevők együttműködésére. Többek között azt kérik, hogy a fertőzésveszély csökkentése érdekében a hulladékgyűjtő edényekbe (kukákba) a lakosság kizárólag lezárt zsákokban helyezze el a hulladékot. Emellett, amennyiben a hulladékgyűjtő edény mellé plusz hulladékot tesz ki valaki, ezt – egészségügyi okokból – dupla zsákban tegye meg, ügyelve arra, hogy a társaság által biztosított gyűjtő legyen a külső.

A járványügyi helyzetre való tekintettel a társaság ügyfélszolgálati irodáján (Gödöllő, Dózsa György út 69., VÜSZI-irodaház) szünetel a személyes ügyintézés, azonban az online bejelentőn, vagy az ugyfelszolgalat@zoldhid.hu email-címen a cég munkatársai várják a megkereséseket.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online