Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Mendi bombagólja is kevés volt a gödöllői focisták üdvösségéhez

2019-11-16 15:39:22

Nem várt egyszerű feladat Pozder Nenad csaptára a bajnoki évad őszi idényének utolsó hazai összecsapásán, hiszen az utóbbi hetekben egyre jobb formát mutató Nagykáta ellen kellett megkísérelni a pontszerzést.

Hátráltatta a hazai tervet, hogy védelme jobb oldalának megingása miatt már a 3. percben hátrányba került a GSK, miután a bal oldalon elfutó Mányi Domonkos megtréfálta az ellentétes irányba vetődő Rácz Márkot, és a rövid sarokba passzolta a játékszert.
A korai hátrányból nehezen ocsúdott fel a gödöllői tizenegy, amely távoli lövésekkel is leckéztette a nagykátai kapust. A vendégek cerberusa kétszer bravúrosan helytállt, ám Mudroch Mendel (képen jobbról a második, társai ölelésében) 38. percben eleresztett löketével már nem tudott mit kezdeni, a labda védhetetlenül vágódott a jobb felső sarokba. Bombagól!


A második félidő elején inkább a vendéglátók uralták a játékot, de komoly helyzetekig nem jutottak. Nem úgy a vizitálók, akik a leshatárról kilépő Horváth László révén az 55. percben, egy átemelésből ismét vezetést szereztek. Ezt követően a kékben játszó gödöllőiek folyamatos nyomás alá próbálták helyezni riválisukat, a pontatlanság és az átütőerő hiánya miatt azonban képtelenek voltak elérni a pontszerzést jelentő egyenlítést.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 14. forduló:
Gödöllői SK – Nagykáta SE 1-2
(1-1)
Gödöllői gólszerző: Mudroch Mendel.
A Gödöllői SK csapata 15 ponttal, 20-25-ös gólkülönbséggel a tabella 11. helyén áll. Következik: Viadukt SE-Biatorbágy – Gödöllői SK november 23., szombat 13 óra.


További, gödöllői érdekeltségű mérkőzés:


Pest megyei III. osztályú bajnokság, Keleti-csoport, 14. forduló:
Albertirsa SE – Gödöllői EAC-FISE 3-1
(1-1)
Gödöllői góllövő: Busai Bence.
A GEAC – a kötelezően indítandó utánpótlás-csapat többszöri ki nem állása miatt 6 pontos levonással sújtott – együttese 7 ponttal, 23-37-es gólkülönbséggel a csoport tabellájának 16. helyezettje.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online