Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Beugró edzővel verte a Gödöllő a Nagykőröst

2019-04-13 18:27:53

A dobogós pozícióért harcoló gödöllőieknek nem igazán lehetett más szándékuk, mint három bajnoki ponttal lezárni a 12. helyen álló nagykőrösiek elleni találkozót. Más kérdés, hogy a hazaiak edzőjét, Pozder Nenadot munkahelyi elfoglaltsága az Egyesült Államokba szólította, így a tréner nem lehetett ott a meccsen, helyette a cserejátékosok listáját erősítő Dolhai Máté vezényelte a házigazdákat.

Elszántabban kezdte a találkozót a nagykőrösi focicsapat: igaz, sok esetben túlzott harci szellemük alattomos szabálytalanságokkal is vegyült. A gödöllői legénység nem nagyon tudta felépíteni a támadójátékát, miközben a vendégek leshatárról kilépő csatárai többször is bajba sodorták a hazai védelmet. Kétszer Hesz György kapus bravúrja, egyszer pedig a kapufa segítsége kellett ahhoz, hogy ne kerüljön hátrányba a félidő utolsó perceiben már lényegesen aktívabb kék mezes formáció.


A térfélcsere után, az első valamirevaló, jobb oldali hazai támadásból gól született, méghozzá az 52. percben eredményes Maródi György jóvoltából. A bekapott találat magasabb fordulatszámra kényszerítette a vizitálókat, túlságosan vehemens játékosuk kakaskodása a 75. percben azonban odáig fajult, hogy emberhátrányba kerültek. Ezt követően a gödöllőiek növelhették volna előnyüket, ám a kapufánál közelebb nem jutottak a bekkelésre berendezkedett nagykőrösiek ellen.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 23. forduló:
Gödöllői SK – Nagykőrösi Kinizsi SE 1-0
(0-0)
Gólszerző: Maródi György.
A Gödöllői SK csapata 40 ponttal, 33-22-es gólkülönbséggel a tabella 3. helyét foglalja el. Következik: Pilis – Gödöllői SK április 21., vasárnap 16 óra.


További, gödöllői érdekeltségű mérkőzések:


Pest megyei III. osztályú bajnokság, Keleti-csoport, 23. forduló:
Sülysápi SE – Gödöllői EAC-SZIE 0-2
(0-1)
Góllövők: Kapdebo Lóránd, Sztriskó István.
A GEAC együttese 21 ponttal, 45-81-es gólkülönbséggel a csoport tabellájának 11. helyezettje.

Pest megyei IV. osztályú bajnokság, Keleti-csoport, 17. forduló:
Zsámboki SE – Gödöllői SK II.-Szada 1-1
(1-0)
Gödöllői gólszerző: Kerecsényi-Fodor Norbert.
A GSK II. csapata 41 ponttal, 66-13-as gólkülönbséggel az 1. helyet foglalja el a csoportban.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online