Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Futamhatodikként ért célba Nádházy Evelin

2019-03-01 16:39:14

Hazánkat 13 atléta képviselte a sportág idei, Glasgowban (Skócia) március 1-3. között lezajló fedettpályás Európa-bajnokságán. Örömteli, hogy a megyei, majd városi szinten egyaránt a tavalyi év legjobb női sportolójának választott Nádházy Evelin révén a Gödöllői EAC szakosztálya is „részese volt” a kontinensviadalnak.

A 400 méteres síkfutásban érdekelt sprintert már a nyitónapon pályára szólították. Karakas Józsefné tanítványa a harmadik előfutamban a 2-es pályáján vágott neki a távnak, és a kiküldetési limittel egyező, 53,90 másodperces idővel a hatodikként ért célba. Evelin ugyan elmaradt 53,52 másodperces egyéni csúcsától, 54 másodpercen belüli futása azonban mindenképpen biztató a szabadtéri idény előtt.


Csupán játék a számokkal: volt olyan futam a hét közül, ahonnan a gödöllői sprinterlány egyéni legjobbjával a középdöntőbe (legjobb 18) jutott volna. Mindent egybevetve, a GEAC – 24. szülinapját március 2-án ünneplő – versenyzője a 32. helyen végzett élete első fedettpályás Európa-bajnokságán. Fotó forrása: facebook


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online