Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nádházy Evelint választották Pest megye legjobb női sportolójának

2018-12-14 16:53:39

December 14-én, a budapesti Vármegyeházán megrendezett Sportkarácsony programjának részeként köszöntötték és jutalmazták a 2018-as esztendőben nyújtott teljesítményük alapján legjobbnak ítélt Pest megyei sportolókat és sportvezetőket.
Kiemelkedő sikereik miatt a gödöllői illetékességű sportközösségek tagjainak népes táborából ebben az évben is többen voltak részesei a díjátadó ünnepségnek: a Pest Megyei Közgyűlés által tizenhét kategóriában honorált sportolók és sportvezetők közül gödöllői érdekeltségű egy kategóriában bizonyult a legjobbnak.


Az Év legjobb Pest megyei sportolója női felnőtt korosztályban a berlini atlétikai Európa-bajnokságon is rajthoz állt Nádházy Evelin, a Gödöllői EAC hazai szinten, 400 méteres síkfutásban, ebben az esztendőben szabad téren és fedett pályán egyaránt veretlen, háromszoros magyar bajnok, Szuper Liga-győztes sprintere érdemelte ki a díjat. Edzője Karakas Józsefné (képen balra), szakosztályvezető dr. Kriszt Balázs (jobbra). Evelin az ide kattintva látható képen Szabó István közgyűlési elnöktől (balra) és Dombi Rudolf olimpiai bajnok kajakozótól vette át a serleget.
További gödöllői vonatkozású elismerés, hogy az Év legeredményesebb középiskolája versengésben a Török Ignác Gimnázium a második helyen végzett.

Nádházy Evelin szeptember 21-én vendége volt a Régió Plusz Televízió és a Gödöllői Hírek TÉRFÉL című közös sportmagazin műsorának:



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online