Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Tizenéves motorosról, Madárról és a Gödöllői Sasokról szólt a TÉRFÉL

2018-10-20 10:02:33

Az október 19-i adásban egyfelől a TÉRFÉL stúdiójában, másrészt pedig külső helyszínen beszélgettünk aktuális vendégeinkkel. A Régió Plusz Televízió és a Gödöllői Hírek közös, sportról szóló magazinműsorának 29. epizódja az alábbi érdekességekkel szolgál:

Országos bajnoki címet nyert Balu, a tizenéves motoros
Nem esett messze az alma a fájától. A mondás különösen igaz a Surányi-család két tagjára, az NB I/B-ben egykoron gödöllői színekben bronzérmes kézilabdázóra, Zoltánra és tizenéves fiára, a gyorsasági motorversenyző Balázsra, aki nemrégiben országos bajnoki címet szerzett. Balu Spanyolországban pattan nyeregbe novemberben.


Madár Kistarcsán: kiütötték, felállt és világbajnok lett

Madárként ismeri az ökölvívó világ. Pályafutása során nem úszta meg, hogy ne kerüljön padlóra. Onnan azonban kitartó munkával felállt, és olimpiai bronzérmes, majd amatőr és profi világbajnok lett. A kistarcsai általános iskolában vendégeskedett Erdei Zsolt, aki a TÉRFÉL munkatársának kérdéseire is válaszolt.


NB II-es szinten próbálnak szárnyalni a Gödöllői Sasok

Közel 70 éve honosodott meg Gödöllőn a férfi röplabda, ami – a korábbi sikerek ellenére – kis híján feledésbe merült. Tíz éve Wirnhardt Oszkár nekilátott a férfivonal újjáélesztésének. Kitartó munkája eredményeként a Gödöllői Sasok fantázianévre hallgató formáció napjainkban az NB II. Nyugati-csoportjában játszik. Az idáig vezető útról vallott a tréner, és a kezdetektől vele tartó ütőjátékosa, Szabados Zsombor.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online