Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szettje már van, meccse még nincs a gödöllői hatosnak

2018-10-19 19:39:12

NB I. Liga, alapszakasz, 3. forduló:
Penta-Gödöllői RC – Budaörsi DSE 1-3
(-14, -22, 20, -20)

Nem örömteli ezt kimondani, de az NB I. Liga nyolc csapatból álló mezőnyének egyetlen pont nélküli csapataként kezdte meg bajnoki szereplését hazai pályán a gödöllői társulat, amely az első két fordulóban szettet sem tudott nyerni. Itt volt tehát az alkalom, hogy a „Grózer-lányok” kozmetikázzanak negatív mutatójukon.


Az idénybeli első bajnoki sikert azonban nem tudták elérni a Penta-hatos tagjai, amit főként saját maguknak köszönhetnek. A mérkőzés első nyolc pontját a budaörsiek jegyezték, s bár, később a hazaiak próbáltak kapaszkodni, esélyük sem volt a nyitó szett megnyerésére. A második felvonásban annál több, ám a sok, döntően nyitásfogadási hiba miatt ez is elúszott.
A harmadik játszma egy ideig hasonlóan alakult, mint az azt megelőző, a végén azonban ezúttal a piros mezes gödöllőiek örülhettek a szépítést jelentő részsikernek. Ekkor többen hihették azt, hogy akár döntő szettes ütközet kerekedik a találkozóból, ám az ezt remélőknek csalatkozniuk kellett, mert a kevesebb technikai hiányossággal játszó budaörsiek a negyedik játszmában lezárták a mindkét formáció számára sok tanulsággal szolgáló összecsapást.
A Penta-GRC csapata 0 ponttal, 1-9-es szett- és 172-245-ös pontaránnyal az NB I. Liga 8. helyezettje.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online