Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kis és nagy bajnokok a TÉRFÉL-ben

2018-09-08 10:23:49

Mintegy két és félhónapos nyári szünet után, szeptember 7-én újra jelentkezett a TÉRFÉL, a Régió Plusz Televízió és a Gödöllői Hírek közös magazinműsora a sportról. Az idei tizenegyedik, összességében 26. adásban az alábbi három témakörben beszélgettünk vendégeinkkel.

Gödöllői aranylány Debrecenben
Szenzációs magyar sikert élhetett át Debrecenben a gödöllői nevelésű kézilabdázó lány, akinek sportkarrierje a Hajós iskolában indult. Hornyák Bernadett junior világbajnok nevelőedzőjével, Majoros Gusztávval érkezett a stúdióba.


Európa trónján, Tokió reményében

Európa-bajnoki aranyérmes, majd világbajnoki bronzérmes csapat tagjaként tette emlékezetessé a nyarat a gödöllői pengeforgató, aki célba vette a tokiói olimpiát. Pályafutása eddig legjelentősebb eredményéről Gémesi Csanádot, a Gödöllői EAC kardvívóját kérdeztük.


Kislányok történelmi tette

Két törékeny leányzó szállította a Penta-Gödöllői Röplabda Club strandröplabda szekciójának első utánpótlás bajnoki címét. Egyikük, Kristóf Dóra az egyesület boldog szakosztályvezetőjének, Karádi Zoltánnak a társaságában osztotta meg gondolatait.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online