Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllő adja az ország 9. legjobb női röplabda-csapatát

2018-05-08 20:35:09

NB I. Liga, helyosztó a 3. helyért (Extraligával együtt 9. helyért), 2. mérkőzés:
Budaörsi DSE – Penta-Gödöllői RC 2-3
(-20, 22, 16, -20, -6)

Előnnyel érkezett a párharc második ütközetére a Grózer György által irányított gödöllői hatos, amelynek tagjai úgy léphettek pályára, hogy egy újabb győzelemmel véget ér számukra a 2017/2018-as bajnoki idény.

Némi hazai fölénnyel indult a találkozó (6-2), majd lábra kaptak a vendégek és fordítottak (12-17). A szett hajrájának egálból (19-19) vágtak neki a riválisok, a részsiker okozta örömöt pedig a pontosabban játszó Penta-formáció élhette meg.
Ettől kezdve valójában az volt a kérdés, hogy a budaörsiek mennyire nyugszanak bele abba, hogy szetthátrányból kell küzdeniük, ha május 11-én, a párviadalt végképp lezáró meccsen újra Gödöllőn kívánnak játszani. A második, majd a harmadik játszmában mutatott harciasságuk arra engedett következtetni, hogy nem adták fel, ezáltal ők kerültek közelebb a mérkőzés megnyeréséhez.

Ám ezt követően jött a gödöllői virtus, és az egyenlítés után, a záró etapban már nem volt kérdés, hogy melyik csapat hagyja el győztesen a játékteret. Az utolsó gödöllői pontot stílszerűen a csapatkapitány, Széles Petra szerezte, egy frappáns centertámadás végén.

Az egyik fél második győzelméig tartó párharc végeredménye: 2-0, a Gödöllő javára. Megítélés kérdése, hogy a 9. hely (ha úgy tetszik, a második vonal 3. helye) siker egy, feltörekvő fiatalokból álló alakulattól, vagy inkább kudarc egy olyan egyesület életében, amelynek csapata az elmúlt közel két évtizedben mindig a legmagasabb bajnoki osztályban szerepelhetett…


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online