Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: gödöllői pontmentés Százhalombattán

2018-04-15 18:07:48

Az eddig lejátszott hét tavaszi fordulóban csupán két döntetlenre volt képes a gödöllői alakulat, amelynek tagjai már igencsak áhítják a kiesőzónából való menekülést elősegítő sikert. Ez a pillanat nem Százhalombattán jött el, ahol – mindent egybevetve – a vendégek szemszögéből nézve, hízelgő pontosztozkodással zárult a találkozó.

A többet kezdeményező és kétszer a kapufát is eltaláló hazai gárda a 44. percben szerzett vezetést, amikor egy szabadrúgást követően játékosuk fejjel volt eredményes. A gödöllői formáció a nyolcvanadik perc tájékán döntött úgy, hogy rámegy az egyenlítésre. A kitámadás a rendes játékidő vége előtt négy perccel sikerrel párosult, mivel Milkó Dániel szabadrúgásból elért találatával értékes pontot mentett a tavasszal továbbra is nyeretlen GSK egysége számára.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 23. forduló:
Százhalombattai LK – Gödöllői SK 1-1
(1-0)
Gödöllői gólszerző: Milkó Dániel.
A Gödöllői SK csapata 17 ponttal, 27-38-as gólkülönbséggel a tabella 12. helyét foglalja el. Következik: Gödöllői SK – Nagykáta SE-Corvinus április 22., vasárnap 16 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum.



További, gödöllői érdekeltségű mérkőzés:


Pest megyei II. osztályú bajnokság, Északi-csoport 22. forduló:
Gödöllői Egyetemi AC – Kisnémedi MSE 0-5
(0-1)
Húsz mérkőzés alapján a Gödöllői EAC együttese 6 ponttal, 32-92-es gólkülönbséggel a csoport tabellájának 15. helyezettje. Játékosok jogosulatlan szerepeltetése miatt a GEAC-tól 5 pontot levontak.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online