Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Három gól sem volt elég a gödöllői focisták első tavaszi sikeréhez

2018-03-17 17:19:45

A gödöllőiek nulla, a vendég szentendreiek egyetlen pontot termeltek a tavasz folyamán eddig lejátszott fordulókban, ezért annyi biztos volt a dermesztően esős időben lejátszott találkozó előtt, hogy legalább az egyik csapat javít a mérlegén. Mi több, egy esetleges látogatói siker azt eredményezte volna, hogy a Duna-partiak megelőzik Sebestyén Ferenc formációját a tabellán.

A feltételes mód nem vált realitássá, ennek bekövetkeztéig azonban történt egy s más a műfüves küzdőtéren. A házigazdák Nagy Tamás bal oldali szögletrúgásból közvetlenül elért góljával már a 3. percben vezetéshez jutottak, és ezt követően jó ideig támadtak is. A 19. percben az érzékelhetően kontrára játszó szentendreiek olyan látványos, kapáslövésből szerzett találattal egalizáltak, ami a teremfociban is ritkaságszámba menne. A következő akcióból Pap Tamás újra a hazaiakat juttatta előnyhöz, ám nem sokkal később a fehér mezes vendégek ismét egyenlítettek, méghozzá büntetőből. A tizenegyest eredményező szabálytalansághoz nem férhetett kétség, az viszont erősen gyanús volt, hogy előtte a labda már elhagyta a játékteret.


A fordulás után két perccel – Pancsuska Tamás jóvoltából – ismét a Táncsics Mihály útiak neve mellett szerepelt több gól a képzeletbeli eredményjelzőn. Csakhogy a gödöllői öröm ezúttal is tiszavirág életűnek bizonyult, mert a szinte minden helyzetüket gólra váltó vendégek öt percen belül egyenlítettek. A lefújásig több találat már nem esett az ütközeten, amin a házigazdák elsősorban annak köszönhetik a pontvesztést, hogy nem becsülték meg kellően azt a temérdek lehetőséget, amik hatékonyabb kihasználása akár magabiztos győzelemhez segíthette volna őket.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 19. forduló:
Gödöllői SK – Szentendre VSE 3-3
(2-2)
Gödöllői gólszerzők: Nagy Tamás, Pap Tamás, Pancsuska Tamás.
A Gödöllői SK csapata 15 ponttal, 23-30-as gólkülönbséggel a tabella 12. helyét foglalja el. Következik: Gödöllői SK – Taksony SE március 24., szombat 15 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online