Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szerváival sokkolta a Gödöllő a Budaörsöt

2018-02-24 20:11:02

NB I. Liga, alapszakasz, 8. forduló:
Penta-Gödöllői RC – Budaörsi DSE 3-1
(17, -17, 21, 14)

Ahhoz, hogy a gödöllői hölgyek az automatikus elődöntőt érő első két hely egyikén végezzenek az alapszakaszban, feltétlenül hárompontos sikerre volt szükségük, azaz: csupán egyetlen szettgyőzelmet engedélyezhettek az inkább hazai pályán veszélyes budaörsieknek.

Ezt, egy kissé nyögvenyelős meccskezdés után – mivel 3-7-ről kellett felállni és fordítani a nyitó játszmában – megtették. Döntően azért, mert a második szettben jelentősen leromlott a kék mezes hazai gárda nyitásfogadása, ezáltal a támadások építése is jócskán elmaradt a hatékonytól.
Az igazi áttörést
a harmadik felvonás végjátéka jelentette, amikor a gödöllői hatos 20-21-es állásról zsinórban öt pontot termelt, úgy, hogy abból hármat a budaörsieknek köszönhetett. A záró etapban már nem volt különösebb izgulnivalója Grózer György – Nagy Kitti és Széles Petra jóvoltából parádésan szerváló – együttesének, amely eleget tett az elvárásnak, és nem vesztett pontot a derekasan, ám sok hibával küzdő budaörsiek ellen.


A Penta-GRC együttese 20 ponttal, 22-8-as szett- és 695-571-es pontaránnyal a 2. helyen áll az NB I. Liga csoportjának tabelláján.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online