Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabdás tehetség, gondterhelt futsalcsapat-vezető és kritikus klubelnök a TÉRFÉL-stúdióban

2018-02-10 10:08:19

A 2018-as esztendőben február 9-én jelentkezett először – mindent egybevetve, tizenhatodszor – a TÉRFÉL, a Régió Plusz Televízió és a Gödöllői Hírek közös magazinműsora a sportról, Gödöllő sportjáról, illetve a gödöllői térség sportjáról. A várhatóan június közepéig tartó időszakban kétheti rendszerességgel készül új adás: elképzelésünk szerint mindegyikben legalább három, érdekes és aktuális témában várunk vendégeket a stúdióba.

Edzője fia a példaképe a gödöllői utánpótlás válogatott röplabdás lánynak
Az évnyitó adás első részben Vecsey Fanni, a Penta-Gödöllői RC utánpótlás válogatott röplabdázója, és edzője, Grózer György osztotta meg gondolatait, arról, hogy a mindössze 14 és fél éves gödöllői lány meghatározó játékosa az áprilisi bulgáriai U17-es Európa-bajnokságra kijutott nemzeti csapatnak. Felfedtük Fanni két titkát is: példaképe edzője fia, kedvenc országa pedig a csupán 11 ezres lélekszámú óceániai szigetország, Tuvalu.


Őszintén, de pozitívan gondolkodva a helyi futsal-csapat gondjairól

Az adás második részében dr. Lajos Attilával, a Covritas Futsal Team Gödöllő szakosztály-igazgatójával elemeztük az NB II. Keleti csoportjában szereplő együttes eddig, nem túl acélos teljesítményét.  A szakvezető bízik a döntően fiatalokból álló csapat feltámadásában.


Egyelőre alkalmatlan az önkormányzati telek a röplabda-csarnok megépítésére

Műsorunk harmadik fejezete főként a gödöllői röplabdások munkacsarnokáról és a TAO-támogatásban rejlő lehetőségekről szólt. Pánczél Ottó Péterrel, a Penta-Gödöllői RC elnökével jártuk körbe a témákat. A kritikus megjegyzésektől sem mentes interjú során – többek között – kiderült: az önkormányzat által kijelölt telek egyelőre nem alkalmas a fejlesztésre.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online