Vissza normál nézetbe Nyomtatás

TÉRFÉL a gödöllői fociőszről és a judo klubról, valamint a kistarcsai taekwondo-sokról

2017-12-02 13:12:40

December első napján tizennegyedszer jelentkezett a TÉRFÉL, a Régió Plusz Televízió és a Gödöllői Hírek közös magazinműsora a sportról, Gödöllő sportjáról, illetve a gödöllői térség sportjáról.

Az első részben a Pest megyei I. osztályú bajnokságban szereplő Gödöllői SK labdarúgó-csapatának őszi szezonját vettük górcső alá. A diskurzus során választ vártunk vendégeinktől arra, hogy kivel pótolják a posztjáról távozott vezetőedzőt, Szász Ferencet, illetve mekkora játékosmozgás várható a téli szünetben.


Az adás második részében bemutatkozott a mindössze három esztendeje életre hívott Gödöllői Judo Klub. A döntően fiatalok, óvodások és kisiskolások számára Gödöllőn és Szadán egyaránt sportolási lehetőséget biztosító egyesület történetében novemberben fontos esemény következett be: egy 10 éves srác megszerezte az első bajnoki érmet, egy bronz medáliát.


A harmadik rész a kistarcsai Sentinel Olimpiai Taekwondo SE legújabb sikereiről szólt, miközben azt is megtudhattuk, hogy a klub vezetőedzője a napokban kapta meg a 4. dan minősítésről szóló diplomáját, ami Dél-Koreában készült. Ezen felül az is nyilvánvalóvá vált, mi a különbség a taekwondo és hapkido között.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online