Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Maglódon is otthon volt a gödöllői tizenegy

2017-03-11 16:53:49

Nem volt esélytelen a sikerre a gödöllői tizenegy Maglódon, miután a csapatokat 14 pont és nyolc helyezés választotta el a tabellán. A küzdelmes ütközet után a pontkülönbség 17 egységre duzzadt, mivel Szász Ferenc alakulata igazolta felkészültségét.
A vendégek bő negyedóra elteltével szereztek vezetést, amikor Kaiser László technikás mozdulattal a hosszú sarokba terelte a játékszert. A maglódiak egyenlítő találatát a gödöllői védő, Hevesi Milán jegyezte, aki öngólt vétett. Miután Koziorowski Richárd a szünet előtti utolsó percben eredményes volt, GSK-vezetéssel fordultak a csapatok. Mintegy ötvenpercnyi játékidő elteltével a megjátszható labdára ellenfelénél gyorsabban lecsapó Mudroch Mendel jóvoltából kétgólosra dagadt a vizitálók előnye, s bár a hazaiak tíz perccel később szépítettek, nem tudták megakadályozni, hogy városunk tizenegye ne orozza el előlük mind a három bajnoki pontot.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 18. forduló:
Maglódi TC – Gödöllői SK 2-3
(1-2)
Gödöllői góllövők: Kaiser László, Koziorowski Richárd, Mudroch Mendel.
A Gödöllői SK csapata 38 ponttal, 46-19-es gólkülönbséggel a tabella 2. helyét foglalja el. Következik: Gödöllői SK – Taksony SE március 18., szombat 15 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online