Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nem alkottak felejthetetlent Nyíregyházán a gödöllői röpis lányok

2017-02-07 20:13:28

NB I. alapszakasz, nők, 15. forduló:
Fatum-Nyíregyháza – Penta-Gödöllői RC 3-0
(13, 20, 15)

Detektív-nyelven szólva, alapos a gyanú, hogy a gödöllői különítmény a 7. helyen végez az alapszakaszban, így a 2. pozícióban végző formációval küzdhet meg a negyeddöntővel kezdődő rájátszásban. A dolgok mostani állása szerint ez a társulat a Nyíregyháza vagy a Vasas lehet. Mivel a majdani párharcban egyik csapat ellen sem a gödöllői lányok az esélyesek, „gazdaságosabb” mulatság lenne a fővárosiakkal játszani. Ehhez viszont az kell, hogy a piros-kékek beelőzzék a vesztett pontok tekintetében jelenleg jobban álló szabolcsiakat.

Fura megközelítést adott a Penta-GRC nyíregyházi fellépésének, hogy esetleges pontszerzésük esetén a vendégek is „beleszólhattak” leendő ellenfelük kilétébe. Erre azonban – sajnos – képtelenek voltak Borkovits Zoltán kissé visszafogottan teljesítő tanítványai, akik mindössze a második felvonásban jutottak el kettessel kezdődő pontszámig a játék minden elemében hatékonyabb házigazdák ellen.

A Gödöllői RC csapata 20 ponttal, 25-29-es szett- és 1.201-1.201-es pontaránnyal a 7. helyen áll a bajnokság alapszakaszában.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online