Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kiélezett ütközetet bukott el a Gödöllő a Nyíregyháza ellen

2016-11-10 20:17:01

NB I. alapszakasz, nők, 6. forduló:
Gödöllői RC – Fatum-Nyíregyháza 1-3
(24, -25, -22, -23)

Hat fordulót kellett arra várni, hogy hazai környezetben is bemutatkozzon a 2016/2017-es bajnoki idényben a Gödöllői RC csapata. Ráadásul, nem a legkönnyebb rivális ellen kellett megküzdenie Borkovits Zoltán együttesének, hiszen a nyírségiek akár az éremszerzésre is esélyesek a pontvadászat végén. A több idegenlégióst is soraiban tudó vendégek kispadján vezetőedzőként az a Horváth András ült, aki korábban a gödöllőiek szakmai munkáját is irányította, és idén februárban távozott a GRC-től.


Az izgalmas, és több esetben is látványos megoldásokkal tarkított ütközet összképe alapján elmondható: a végeredmény akár fordított is lehetett volna, hiszen a kritikus pillanatokban csak nüánszokon múlott, hogy melyik társulat jön ki jobban a labdamenetekből. Az első játszmát a nyírségiek szettlabdáról bukták el, majd a második felvonásban a hazaiaknak két játszmalabdájuk is volt a 2-0-hoz, mégis a vizitálók egyenlítettek.
A harmadik etap – miután a gödöllőiek 8-14-ről felálltak – 21-21 után dőlt el a Fatum javára, a negyedikben pedig 20-17-re is vezetett a fehérben játszó Borkovits-csapat, de nem tudta megbecsülni az előnyét, így – bár, derekas helytállásáért megérdemelte volna – nem szerzett pontot.

A Gödöllői RC csapata 9 ponttal, 12-10-es szett- és 519-493-as pontaránnyal az 5. helyen áll a bajnokság alapszakaszában.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online