Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Edzőváltás a gödöllői röplabdásoknál

2016-02-22 19:59:58

A TEVA-Gödöllői RC elnöksége és Horváth András vezetőedző hosszabb ideje egyeztetett már a felnőtt női csapat szereplését illetően. A felek végül közösen arra jutottak, hogy a minél eredményesebb szereplés érdekében, a vezetőedző a bajnokság hátralévő idejére átadja helyét a kispadon.

- Nehéz volt meghoznom ezt a döntést, mert nagyon szerettem együtt dolgozni a játékosokkal. Azonban be kellett látnom, ahhoz hogy eredményesebbek legyünk, valami újjal kellene találkozniuk a lányoknak. Sajnos, ezt az új impulzust én most nem találtam, ezért egyeztetve a klub vezetésével, úgy gondoltuk, hogy az a legjobb megoldás, ha átadom a helyemet – ecsetelte távozásának okát Horváth András (képen balra), aki éppen két éve, februárban került a gödöllőiek kispadjára. Irányításával a TEVA-hatos két Magyar Kupa-ezüstérmet, valamint egy bajnoki bronzérmet szerzett.

Horváth András utódja a bajnokság befejezéséig az a Szabados István (képen jobbra) lesz, aki egyben a klub utánpótlás-vezetőedzője is. A másodedző személye nem változik, Kleczli Csaba marad a posztján.
Szabados István székfoglalójában – többek között – elmondta, természetesnek tartja, hogy segítik egymást a munkában, hiszen egy ladikban eveznek, ezúttal egy helycserével próbálják előremozdítani a gödöllői röplabdázást. Bízik benne, hogy szeptembertől az eredeti felállásban tudják tovább folytatni a munkát.


A klub vezetése nem támaszt különösebb célkitűzést az új vezetőedző elé, ugyanakkor remélik, hogy irányításával a csapat ki tudja harcolni a rájátszásban a legjobb négy közé kerülést, ahová az elmúlt tíz évben mindig bejutott a GRC. A csapat február 25-én, csütörtökön 18 órától tévéközvetítéses mérkőzést játszik az egyetemi sportcsarnokban a harmadik helyen álló UTE ellen, ahol már az új edző dirigálja a gödöllői lányokat – olvasható a klub által kiadott közleményben.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online