Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szettet rabolt a Vasastól a gödöllői hatos

2016-11-06 18:51:04

NB I. alapszakasz, nők, 5. forduló:
Vasas Óbuda – Gödöllői RC 3-1
(21, -24, 19, 18)

Eddigi könnyebb sorsolásuknak köszönhetően a gödöllői lányok várták kedvezőbb helyzetből a néhány évvel ezelőtt még bajnoki- és kupadöntők párosításával egyenértékű mérkőzést. A helyzet időközben óriásit változott: a fővárosi piros-kékek manapság is esélyesek az éremszerzésre, míg városunk csapata igencsak meggyengülten, ám a lehetőségeihez képest – mondhatni – erőn felül próbál minél több pontot gyűjteni. Akár a „nagyok” ellen is.

Csak nem most. A Vasas ellen, a Folyondár utcai csarnokban. Pedig az első szett egyes periódusaiból, valamint második, a vendégek által drámai végjátékban bezsebelt játszmából kiindulva, lett volna lehetőség még jobban megszorongatni a Vasast, amely az utolsó játékrészekben már kevésbé volt engedékeny derekasan helytálló riválisával szemben.

A Gödöllői RC csapata 9 ponttal, 11-7-es szett- és 423-392-es pontaránnyal a 4. helyen áll a bajnokság alapszakaszában. Városunk hatosa a 6. fordulóban hazai környezetben is bemutatkozik: november 10-én, csütörtökön 18 órától a Nyíregyháza csapatát fogadja a Szent István Egyetem sportcsarnokában.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online