Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Készül a száguldásra az ifjú gödöllői motoros

2016-03-10 19:31:36

Amikor annak idején megalakult a Tomracing Motorsport, a csapat tulajdonosai, Miklósy Tamás és Biel Richárd elsősorban a gyorsasági motorversenyzésben képzelték el a jövőjüket. 2016-ban eljutottak odáig, hogy a jövőre gondolva kiépítik a saját utánpótlás bázisukat – írja a p1race.hu

Az itt elérhető cikkben említett négy ifjú tehetség egyike a gödöllői Surányi Balázs, aki több futamot nyert már eddig is. Balázs első sikereiről korábban hírportálunk is beszámolt. Mindössze két éve kezdett el motorozni. 2014-ben négy futamon már rajthoz állt a MAMS Utánpótlás Bajnokság PW50-es kategóriájában, amiből az utolsó két versenyt meg is nyerte. A rákövetkező évben a Mini GP Junior 140-esek mezőnyében ment, ám a szezon során a technika ellene volt, így az utolsó fordulóban már az idei évre koncentrálva, kipróbálta magát egy kategóriával feljebb, ahol azonnal a dobogóra állhatott.
- Nagyon várom már az idei idényt, és hogy végre elkészüljön a motorom. Két blokkal fogom teljesíteni a szezont, mivel a MAMI Kupán és országos bajnokságon az YT90-es kategóriában fogok indulni, illetve – ha nincs egyezés, akkor – ott leszek a MAMS Utánpótlás Bajnokság Mini GP futamain is. Ahogy kész lesz a motorom, máris megyünk tesztelni, de addig is különféle pszichés és fizikai edzésekkel, köztük motorozással is készülök az idényre – jelentette ki az alig 10 éves gödöllői tehetség, Surányi Balázs, akinek felkészülését Sebestyén Peti segíti.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online