Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Fegyelmezetlensége miatt embert és meccset vesztett a Gödöllői SK

2015-11-22 15:24:45

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 15. forduló:
Viadukt SE-Biatorbágy – Gödöllői SK 3-1
(1-1)

Középcsapatok rangadóját rendezték a 2015/2016-os bajnoki idény első felének záró fordulójában. Azzal a „téttel”, hogy győzelmük esetén a gödöllőiek a 6. helyre lépnek előre a tabellán.
Nos, ez nem jött össze. Elsősorban azért nem, mert az összecsapás bizonyos időszakaiban hiányzott a fegyelmezettség a gödöllőieknél. Addig nem volt gond, amíg a hazaiak szűk félóra elteltével megszerzett vezetésére Milkó Dániel tíz percen belül válaszolt.
A szünet után felgyorsultak az események, ám a történések nem kedveztek városunk tizenegyének. A biatorbágyiak egy kontratámadás végén előnyhöz jutottak, és ezt nehezen viselte el városunk tizenegye. Sok lett a felesleges duma, mi több, Kaiser László a 82. percben addig reklamált a játékvezetőnél, míg fél perc alatt két sárga lapot kapott, és idő előtt mehetett zuhanyozni. Kisvártatva Szász Ferenc edzőt is elküldte a sípmester a kispadról, majd az emberelőnyben játszó házigazdák újabb találatot értek el, amivel beállították a végeredményt.
A Gödöllői SK csapata 21 ponttal, 13-16-os gólkülönbséggel a tabella 9. helyéről várja a tavaszi folytatást.

Nem volt irigylésre méltó helyzetben az egyetemi gárda, hiszen a csoport harmadik helyén álló pomáziak ellen kellett volna szaporítani pontjait. Ez elmaradt, pedig remekül kezdte a találkozót Nagy Béla formációja, amely előnnyel vonulhatott a szünetre. A térfélcserét követően azonban alábbhagyott a hazaiak tudománya, amit három góllal toroltak meg a pomáziak.

Pest megyei II. osztályú bajnokság, Közép-csoport, 15. forduló:
Gödöllői EAC-SZIE – Pomáz-ICO SE 3-5
(3-2)
Gödöllői gólszerzők: Angyal Zoltán (2), Kurunczi Dániel.
Tizennégy mérkőzés alapján a GEAC-SZIE csapata 14 ponttal, 29-36-os gólkülönbséggel 12. a csoport tabelláján.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online