Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Magabiztosan verte a sereghajtót a gödöllői tizenegy

2015-10-31 16:37:52

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 12. forduló:
Gödöllői SK – Üllő SE 3-0
(1-0)

Azt tartja a labdarúgó-berkekben használatos mondás, hogy az idegenbeli pontszerzés (Pilis-Gödöllő 0-0) akkor ér valamit, ha utána a hazai meccsét hozza egy csapat. Ez a megállapítás fokozottan igaz volt a gödöllői tizenegyre, amely a sereghajtó üllőieket fogadta október utolsó napján.

Méhes Pál viszonylag korán beírta magát a találkozó történetébe, hiszen – hét perc elteltével – Józsa Tamás beadása után szép mozdulattal juttatta a labdát a vizitálók hálójába. A térfélcseréig több gól nem esett, de újabb hazai találattal indult a második félidő: Méhes Pál ekkor egy egyéni akció végén csipkézte ki az üllői kapu felső sarkát. Az egyoldalú meccs végeredményét a 60. percben a csereként bevetett Koziorowski Richárd állította be, aki egy kapu előtti kavarodás után lecsapott a játékszerre, majd az utolsó negyedórára emberhátrányba került vendégek gólvonalán túlra terelte a bőrgolyót.

A Gödöllői SK csapata 20 ponttal, 11-10-es gólkülönbséggel a tabella 7. helyét foglalja el. Következik: Törökbálinti TC – Gödöllői SK november 7., szombat 13.30 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online