Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői pontszerzés a gólban meddő pilisi meccsen

2015-10-25 15:57:56

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 11. forduló:
Pilisi LK-Legenda Sport – Gödöllői SK 0-0


Bravúros, az addigi listavezető Vecsés ellen elért győzelmét követően a tabella negyedik helyén tanyázó Pilis vendégeként próbált pont(ok)hoz jutni Szász Ferenc alakulata. A vendégek törekvését végül siker koronázta, hiszen a helyzetek mindkét oldalon kimaradtak, így gól nélküli pontosztozkodással zárult a felejthető színvonalú ütközet.
Nem járunk messze a valóságtól, ha úgy fogalmazunk, hogy az esetenként bravúros hárításokkal előrukkoló két kapus, Fűz Endre és Rácz Márk osztozkodhatnak a képzeletbeli mezőny legjobbja címen.

A Gödöllői SK csapata 17 ponttal, 8-10-es gólkülönbséggel a tabella 7. helyét foglalja el. Következik: Gödöllői SK – Üllő SE október 31., szombat 14.30 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum.

Pest megyei II. osztályú bajnokság, Közép-csoport, 11. forduló:
Gödöllői EAC-SZIE – Szentendre VSE 1-2
(0-2)
A csoport táblázatának harmadik helyén álló Szentendrét fogadta Nagy Béla csapata, amely már a 4. percben hátrányba került. A látogatók a térfélcseréig növelték előnyüket, amivel – mint utóbb kiderült – megpecsételték az egyik szentendrei játékos öngóljával szépítő egyetemi alakulat sorsát.
Tíz mérkőzés alapján a GEAC-SZIE csapata 11 ponttal, 20-22-es gólkülönbséggel 10. a csoport tabelláján.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online