Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szétköltöztetik a polgármestert a helyetteseitől

2015-10-25 10:46:13

Az már korábban eldőlt, hogy felújítás és részleges átépítés miatt ki kell üríteni a gödöllői polgármesteri hivatal épületét. Az is tudvalevővé vált, hogy új helyszíneken zajlik majd az ügyfélfogadás, aminek ideje (hétfő 8 és 18 óra, szerda 8 és 16.30 óra között) nem változik.

Értesülésünk szerint a Petőfi tér 4-6. szám alatti épület földszintjére (pékség mellé, zölddel jelölve) költözik a polgármesteri hivatal adó-, szociális- és építés- illetve egyéb, hatósági ügyekkel (például: hagyaték) foglalkozó részlege. Akinek közmű-, út-, vagy műszaki ügyekben akad elintéznivalója, a VÜSZI Kft. Dózsa György út 12. szám alatt (postával szemben, sárgával jelölve) található irodájába kell mennie. A családi iroda rendezvényszervezőinek és az anyakönyvvezetők ideiglenes állomáshelye a Kossuth Lajos utca 3. szám alatti épület lesz (volt CIB Bank fiók, kékkel jelölve), az esküvők és egyéb családi események lebonyolításának helyszínéül pedig a könyvtár vagy a Királyi váró jöhet szóba.


További fontos tudnivaló, hogy szétköltöztetik a polgármestert az alpolgármesterektől. A város első embere és kabinetje, illetőleg a jegyző és stábja, valamint a költségvetési iroda a Szabadság tér 6. szám alá (volt Budapest Bank fiók, feketével jelölve) települ, míg a településvezető helyettesei a VÜSZI Kft. Dózsa György út 69. szám alatt található székházában kapnak elhelyezést, miként a városüzemeltető és vagyonkezelő iroda és a főépítészi iroda munkatársai is. Mi több, ugyancsak itt lesznek majd a képviselőtestületi ülések. A közterület-felügyelőket a Török Ignác Gimnázium melletti, egykoron szolgálati lakásként funkcionált épületrészben kell majd keresni (lilával jelölve).

A gödöllői Városháza kiürítését október 31-ig végzik el. Mindez azt jelenti, hogy a fenti intézkedések a gyakorlatban november 2-ától lépnek életbe. A képviselőtestület tagjai október 15-én jóváhagyták azt a javaslatot, hogy a hónap utolsó hetében, azaz: október 26-a és október 30-a között (hétfőtől péntekig) a költözés gyors és eredményes lefolytatása érdekében ne legyen ügyfélfogadás a polgármesteri hivatalban.

Amint azt korábban megírtuk, a Gödöllői Járási Kormányhivatal gyámügyi és hatósági osztálya a Kotlán Sándor utca 3. szám alá költözött. Az okmányiroda november 4-étől a Kotlán Sándor utca 1. szám alá települ. Adalékként szolgál, hogy a helyi buszközlekedés tárgyában kiírt pályázat nyertesének működtetni kell majd egy olyan járatot, ami munkanapokon – 7.30 és 16.30 óra között, kétórás követéssel – elszállítja az utasokat a Kotlán Sándor utcába.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online