Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Egyelőre nem költözik a gödöllői okmányiroda

2015-09-24 10:47:14

Amint arról korábban hírt adtunk, a gödöllői Városháza felújításának idejére a Gödöllői Járási Hivatal bizonyos egységei a haraszti településrészen lévő Kotlán Sándor utca 3. szám alatt található épületbe (a képen látható bejáraton balra kell fordulni) költöznek, és ott fogadják az ügyfeleket.

A Pest megyei Kormányhivatal Kormánymegbízotti Kabinetjének tájékoztatása szerint a Gödöllői Járási Hivatal kettő szervezeti egysége – figyelemmel a polgármesteri hivatalban megkezdődő átalakítási munkálatokra – 2015. október elejétől nem a polgármesteri hivatalban, hanem a Kotlán Sándor utca 3. szám alatti épületben fogadja az ügyfeleket. Az okmányiroda változatlanul a polgármesteri hivatalban folytatja tovább munkáját, a költözés az okmányiroda ügyfélfogadását nem befolyásolja.
Az elköltöző gyámügyi osztály (ügyfélfogadás hétfő 8-12 és 13-18 óra, szerda 8-12 és 13-16.30 óra, péntek 8-12 óra, valamint munkaidőben, az ügyféllel előzetesen egyeztetett egyéb időpontban) 2015. október 1-jétől, míg a hatósági osztály (ügyfélfogadás:  hétfő 8-16 óra, szerda 8-18 óra, kedd, csütörtök és péntek 8-12 óra) 2015. október 8-ától már a Kotlán Sándor utca 3. szám alatti épületben szolgálja ki az ügyfeleket. Az ügyfélfogadási idők és a telefonszámok, e-mail címek változatlanok. Az okmányirodai költözésről későbbre ígértek tájékoztatást.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online