Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Az MTK otthonában kezdi a bajnokságot a TEVA-GRC csapata

2015-08-27 15:59:41

A magyar női válogatott Európa-bajnoki szereplése miatt ebben az évben október második felében rajtol a röplabdázók NB I-es bajnokságának alapszakasza. A TEVA-Gödöllői RC elmúlt szezonban negyedik helyezett együttese október 17-én az MTK-hoz (egykori BSE) látogat, majd első hazai meccsét öt nappal később a Kaposvár ellen játssza a Szent István Egyetem sportcsarnokában. A 22 fordulóból álló alapszakasz március 5-én érvéget, Horváth András megújuló társulata számára a Budaörs otthonában.

Az utóbbi évek tapasztalata alapján mumusnak számító Vasas ellen október 25-én idegenben, illetve január 10-én, hazai pályán kell pályára lépnie az időközben Czina Katát (TF) és Hornok Nikolettet (UTE) is soraiban tudó TEVA-formációnak. A bajnoki címvédő Békéscsaba november 19-én a Viharsarokban, valamint január 31-én, Gödöllőn jelenti majd a leküzdendő akadályt. A tavalyihoz képes egy helyen változott a mezőny: a Palota RSC helyett a kecskeméti Röpke SE lett tagja a honi elitnek.

Mivel a mezőnyből több csapat érdekelt nemzetközi porondon is (a TEVA-GRC a Mladost Zagreb ellen játszik a harmadik számú európai megmérettetés-sorozatnak számító Challenge-kupában), elképzelhető, hogy a továbbjutás függvényében egy-egy mérkőzés dátuma és kezdési időpontja változik.
A gödöllői klub illetékesei augusztus 26-án sajtótájékoztatót tartottak a Városháza földszinti nagytermében, ahol – többek között – bemutatták az új játékos-szerzeményeket Fotó: Fehér Viktor


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online