Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Május első vasárnapján a négy-egy lett a gödöllői focicsapatok slágereredménye

2015-05-03 19:03:04

Pest megyei II. osztályú bajnokság, Északi-csoport, 25. forduló:
Gödöllői EAC – Csővár SE 4-1
(1-0)

Hiába kezdte kitűnően a tavaszi szezont az egyetemi formáció, az utóbb öt mérkőzésén mindössze egyetlen pontot gyűjtött Nagy Béla csapata, amely a március 1-jei idénynyitón nyert utoljára hazai környezetben. Ráadásul, hogy a 4. helyen álló csőváriak felülmúlása nem ígérkezett egyszerű feladatnak.

Aztán, szerencsére, mégis az lett. Menyhárt Péter duplájával, majd Müller Péter és Angyal Zoltán találatával fokozatosan őrölte fel a vendégek erejét a GEAC társulata, amely az utolsó szűk félórában emberelőnyben tudta le a mérkőzést. A magabiztos hazai sikert cseppet sem veszélyeztette, hogy a csőváriak a 89. percben szépítettek.
A Gödöllői EAC együttese 26 ponttal, 50-56-os gólkülönbséggel a 10. helyen áll a csoport tabelláján.

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Közép-csoport 25. forduló:
Mogyoród KSK – Gödöllői SK II. 1-4
(0-1)

Egyértelmű győzelmi eséllyel lépett pályára a második számú gödöllői tizenegy a bajnoki évad eddig mérkőzésein kevésbé jeleskedő, 9. helyezett mogyoródi gárda vendégeként. A sanszot annál is inkább sikerre kellett váltani, mert a ponthullajtás nem fért bele a dobogóért folytatott küzdelembe.

A gödöllői diadal alaphangját Szabó László adta meg, aki a 9. percben vezetéshez juttatta a GSK II. alakulatát. A fordulást követően Gál Levente növelte a vendégek előnyét, majd a hazaiak becsületgóljára Paragi Péter és Gál Levente válaszoltak, kialakítva ezzel a végeredményt.
A Gödöllői SK II. csapata 57 ponttal, 104-36-os gólkülönbséggel a tabella 2. helyét foglalja el.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online