Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ponttal debütált Nagy Dániel a gödöllői kispadon

2015-02-28 16:59:23

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 16. forduló:
Üllő SE – Gödöllői SK 1-1
(1-0)

A bajnokság augusztusi nyitányán 2-2-es döntetlennel zárult a két csapat gödöllői összecsapása. A GSK akkori kezdőcsapatának tagjai és az induláskor most pályára küldött játékosok személyi összetétele között hét helyen volt változás, és a kispadon már nem az őszi szezon végén posztjáról távozott Jenei Sándor, hanem Nagy Dániel osztotta a tanácsokat.

Az már a találkozó elején kiderült, hogy egyik fél sincs kirobbanó formában, ezáltal a pontosztozkodás igazságosnak mondható eredmény.
A hazaiak az első félidő utolsó percében szerezték meg a vezetést, majd az 52. percben, az azt megelőzően visszahúzásért besárgult csatáruk színészkedésért újabb sárga lapos figyelmeztetést kapott, és a kiállítás sorsára jutott. A gödöllőiek – főként támadásban – körülményes játékukkal sokáig nem tudták kihasználni az emberelőnyt. Ez a 82. percben sikerült, amikor a bal oldalon érkező Milkó Dávid a védők lábáról lecsorgó labdát az üllői kapu bal oldalába lőtte.

A Gödöllői SK csapata 18 ponttal, 29-40-es gólkülönbséggel a tabella 10. helyén áll a Pest megyei bajnokságban. Következik: Gödöllői SK – Taksony SE március 7., szombat 14.30 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online