Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Három szinten indul a gödöllői focitavasz

2015-02-25 09:12:44

Február utolsó napján megkezdi szereplését a Pest megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban a Gödöllői SK csapata. A Táncsics Mihály úti társulat – miután a korábbi tréner, Jenei Sándor az őszi idény végén távozott posztjáról – Nagy Dániel edző irányításával a 11. helyről, 17 ponttal vág neki a tavaszi idénynek. A gödöllői tizenegy Üllőn lép először pályára, majd június 6-ig az itt elérhető napokon játszik.
További adalék, hogy a Pest megyei Kupa (MK-előselejtező) nyolcaddöntőjében a Vecsés FC együttesével mérkőzik a Gödöllői SK. A találkozót április 8-án, szerdán 16.30 órától rendezik meg városunkban.

Március 1-jén kapcsolódik be a bajnoki idény második felébe a Pest megyei II. osztályú pontvadászat Északi-csoportjában játszó Gödöllői EAC, amely a 11. helyről próbálkozik meg az előrelépéssel, ezeken a meccseken.

A Pest megyei bajnokság III. osztályának Közép-csoportjában érdekelt Gödöllői SK II. alakulata március 1-jén nyitja a tavaszi szezont. A 2. helyen álló gárda a Fóti SE csapatát fogadja a Táncsics Mihály úti sportcentrumban. A bajnoki címre törő GSK II. további menetrendje a következőképpen alakul.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online