Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Megköszönték Jenei Sándor edzői munkáját a gödöllői focicsapatnál

2014-12-22 09:43:24

Bekövetkezett az, amire a Pest megyei I. osztályban szereplő Gödöllői SK focicsapatának utolsó három, 2-11-es gólkülönbséggel elvesztett bajnoki mérkőzésén tanúsított mélyrepülése után számítani lehetett. A klubvezetés megköszönte Jenei Sándor edző munkáját a felnőtt csapatnál.
Jenei két fél- és egy teljes szezont töltött a gödöllői tizenegy élén. Közel két éve, 2013 januárjában vette át a feladatkört, és az akkor csupán a 10. helyen álló társulatot az idény végére pazar teljesítménnyel (11 győzelem, 2 döntetlen és 2 vereség) felhozta a 4. helyre. A következő évadot a 8. helyen zárta a GSK a megyei egyben, majd az idei pontvadászatban is jól rajtoltak a fiúk. Az ősz végére azonban elfogytak, így csak a 11. helyről várhatják a tavaszi folytatást.

Rózsavölgyi Sándor, a Gödöllői Sport Klub nagypályás labdarúgásért felelős szakvezetője érdeklődésünkre elmondta: a záró forduló után megköszönték Jenei Sándor munkáját, és békében, az utánpótlás-nevelésben zajló munkába való későbbi bekapcsolódás lehetőségét nem kizárva váltak el. A GSK illetékese azt is hozzátette, hogy keresik Jenei utódját. Több kiszemelt személy is van, de konkrét megállapodásra legalább az év végéig várni kell. Annyi bizonyosra vehető, hogy nem házon belül kívánják megtalálni a gödöllői focicsapat új trénerét. A jelölteknél nem kritérium, azonban mindenképpen előny az NB I-es labdarúgó múlt.

Megkerestük Jenei Sándort, aki a történtekkel kapcsolatosan elmondta: nem őt küldték el, hanem ő állt fel. Hozzátette: - Szép volt jó volt. Én sem tudok rosszat mondani, ennyi volt.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online