Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Jenei Sándor lett a gödöllői focisták új edzője

2013-01-17 13:27:06

Nem sok ideje volt a Gödöllői SK illetékeseinek arra, hogy a téli alapozás megkezdéséig pótolják az edzői posztról a hónap elején lemondott Lilik Pált.

A klubvezetés több kiszemelttel is tárgyalt, végül az ugyancsak a Pest megyei I. osztályú bajnokságban szereplő és őszi bajnok Veresegyházi VSK trénere, Jenei Sándor lett a befutó, aki tudomásunk szerint a szezon végéig kötelezte el magát. A 48. életévében járó, ukrán származású szakvezető másfél évtizede játékosként alkotott maradandót hazánkban, hiszen az 1997/1998-as idény végén ünnepelt tagja volt az Újpest NB I-es bajnokságot nyert csapatának.

A Gödöllői Sport Klub felnőtt együttesének kötelékébe tartozó focisták január 16-án kezdték meg a felkészülést a március első hétvégéjén induló pontvadászat tavaszi idényére. A GSK alakulata jelenleg a 10. helyen áll, és ha biztosan, minden további számolgatás nélkül bent kíván maradni a Pest megyei elitben, akkor legalább a 6. helyen kellene zárni az évadot. A cél elérésében új szerzeményként Jenei segítségére lehet a Pest megyei öregfiúk bajnokság gödöllői körzet déli csoportjában listavezető Gödöllői SK gólzsákja, a 34 éves Fekete Tamás, valamint arról is szó van, hogy visszatér a Táncsics Mihály úti sportcentrumba a veterán hálóőr, Sipeki Attila és fia.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online