Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Elvérzett a gólban meddő Gödöllő

2014-11-08 16:35:38

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 13. forduló:
Gödöllői SK – Pilisszentiván SE 1-3
(0-1)

Hetedszer lépett hazai környezetben pályára a gödöllői tizenegy az idei bajnokságban, de a Táncsics Mihály úti sportcentrumban eddig lejátszott meccseken három pontnak még nem örülhetett Jenei Sándor együttese. A kedvezőtlen sorozat megtörésére a Pilisszentiván elleni ütközet jó lehetőségnek kínálkozott.

Mint utóbb kiderült, csak egy ideig. Hiába kezdte aktívabban a temérdek mezőnyszabálytalanság miatt széttördelt találkozót a hazai gárda, a pontatlan és lassú gödöllői tiki-taka valós veszélyt nem jelentett az ellenfél kapujára. Sajnálatos fordulatot jelentett, hogy a 17. percben, egy jobb oldali beadás után a GSK veterán hálóőre, Sipeki Attila alászaladt a labdának, majd rosszul ért talajt, és bokasérülést szenvedett. A védelem szögletre tisztázott, majd a bal oldalról kapu elé ívelt játékszert Fetter Gergő zavartalanul bólinthatta a hálóba (képen).


A vendégek vezetőgólját követően döntően a mezőnyben folyt a játék, komoly helyzetet azonban egyik csapat sem tudott kialakítani. Ehhez hozzájárult az is, hogy a vizitálók nem igazán akartak, a kék mezes házigazdák pedig nem nagyon tudtak átütőerővel támadni. A Gödöllőnek az 50. percben jött össze az egyenlítés, amikor egy bal oldali sarokrúgás után a kipattanó labda Kaiser László elé került, aki gondolkodás nélkül a hálóba vágta a bőrgolyót.
A várva várt gól azonban csak átmenetileg pörgette fel a hazai tizenegyet, amely a 76. percben, egy bal oldalról elvégzett szabadrúgás után ismét hátrányba került, mert védelmének bal szárnya hagyta Csorja Lórándot az ötös sarkról szabadon fejelni. A találkozóból hátralévő játékidőben Jenei Sándor csapata megkísérelte kicsikarni a pontmentést, de – ahogy ez általában lenni szokott – a fellazult gödöllői védelem megingását a csereként beállt Tasnádi Tamás a 90. percben megtorolta, így a lehetőségeiket szinte száz százalékosan kihasználó pilisszentivániak megérdemelt győzelemmel távozhattak Gödöllőről… …ahol városunk alakulatának – legalább két hétig – még várnia kell arra, hogy megízlelje a bajnoki sikert.

A Gödöllői SK csapata 17 ponttal, 27-31-es gólkülönbséggel a bajnoki tabella 9. helyén áll. Következik: Viadukt SE Biatorbágy – Gödöllői SK november 16., vasárnap 13 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online