Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Diadalokkal köszöntötték a novembert a gödöllői focicsapatok

2014-11-02 16:08:05

Pest megyei II. osztályú bajnokság, Északi-csoport, 12. forduló:
Püspökhatvan SE – Gödöllői EAC 2-3
(0-2)

Az eddig lejátszott mérkőzések alapján azonos képességű alsóházi csapatok rivalizálására lehetett számítani. Ehhez képest a hétközi, Isaszeg elleni összecsapáson is győztes vendégek Czuczor Attila (14. perc) és Busai Bence duplája (26. és 68. perc) révén háromgólos hátrányba kényszerítették a házigazdákat, akik az ütközet hajrájában ugyan szépítettek, de a megérdemelt GEAC-diadalt nem tudták megakadályozni.

A Gödöllői EAC együttese 10 ponttal, 18-29-es gólkülönbséggel a 12. helyen áll a csoport tabelláján.


Pest megyei III. osztályú bajnokság, Közép-csoport 12. forduló:
Gödöllői SK II. – Kisalag 5-1
(2-0)

Bő negyedórás csúszással és gyászszünettel kezdődött a találkozó. A gödöllői kapus, Somogyi Tibor napokban elhunyt édesapja emléke előtt tisztelegtek a játékostársak.

Már a mérkőzés kezdetén egyértelműnek látszott a képlet: a listavezető hazaiak magukhoz ragadták a kezdeményezést a 13. helyen álló és kontrára játszó kisalagiak ellen. Mindössze 13 percet kellett arra várni, hogy a gödöllőiek fölénye góllá érjen, Egy jobb oldali szabadrúgás után a vendégek kapusáról kipattant a labda, majd az átívelésből a jó ütemben érkező Szabó László a hálóba bólintotta a bőrgolyót. A zöldben játszó vizitálók próbáltak kitámadni, ám veszéllyel kecsegtető lehetőségeik vagy lesállás, vagy a játékkal a kapujától húsz méterre is együtt élő fiatal gödöllői hálóőr, Darabont Dániel tisztázásai miatt rendre meghiúsultak.
Kisvártatva növelte előnyét a GSK II.: Urbán Viktor bal oldali lövése után a játékszer egy védőn megpattanva jutott a kisalagi kapuba.

A második félidőben Tury Viktor, majd Szeles Dávid megduplázta a második számú gödöllői tizenegy vezetését, s még az is belefért, hogy az időközben emberhátrányba kényszerült vizitálók szépítsenek. A végeredményt a csereként pályára lépett Tóth László állította be a 83. percben.

A Gödöllői SK II. csapata 30 ponttal, 45-22-es gólkülönbséggel a tabella 1. helyét foglalja el.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online